Smartitory

Készen állunk, hogy egy rendkívüli mobil appot fejlesszünk.

ÉS TE?

Innovációs partneredként segítünk, hogy lenyűgözd a közönséged és hatékonyabbá tedd a folyamataid.

Mire jó egy mobil app?

Lebilincselő ügyfélélményt ad.

 Sokan fejlesztenek mobil appot, hogy azon keresztül értékesítsék a termékeiket, vagy, hogy kapcsolatban maradjanak a vásárlóikkal. DE EZ NEM ELÉG! Ha azt akarod, hogy az ügyfeleid használják is az appot, akkor innovációra van szükséged, hogy kitűnhess a mobil app-rengetegből.

Hatékonyabbá teszi a cégedet.

Képzeld el, hogy egy mobil app segítségével könnyebbé teheted az információáramlást a szervezeten belül, az irodán kívül is hozzáférsz a legfontosabb adatokhoz, sőt, be sem kell menned az irodába, a munkatársaid már tudnak az általad begyűjtött információkkal dolgozni.

Mit teszünk, hogy Te ne csak egy legyél a sok közül?

Kiterjesztett valóság

 Az AR sokkal több a Snapchat cicaszemes-kutyafüles szelfijeinél. Képzeld el, hogy az ügyfeled otthonról felpróbálja a szemüvegkeretet, mielőtt megrendelné azt, hogy megmutatod egy vásárlódnak, hogy néz ki majd az új falfesték a szobájában, mindezt úgy, hogy csak a telefonod kameráját kell aktiválnod hozzá.

Mesterséges intelligencia

Nem kell Google vagy Facebook méretű tech-cégnek lenned, hogy te is a szolgálatodba állíthasd az AI-t. Ajánlj a vásárlóidnak olyan termékeket, amikre vágynak, küldj nekik üzenetet akkor, amikor meghallják azt, vagy kezeld a panaszaikat anélkül, hogy folyamatosan a telefonon lógnál!

Nézz más szemmel a problémára!

Sokszor az innovációhoz nincs szükség arra, hogy bonyolult rendszereket használj, elég, ha új irányból közelíted meg a problémát, és beszélgetsz a felhasználókkal. Derítsd ki, hogy mire vágynak a vásárlóid, és meglepődsz, hogy sokszor a legegyszerűbb dolgok jelentik számukra a legnagyobb értéket.

Hogyan fejlesztünk magas értéket képviselő szoftvert? 

Agilisak vagyunk

Mi nem hiszünk abban, hogy a billentyűzet fölé görnyedve előrukkolhatunk a tökéletes ötlettel. Éppen ezért úgy fejlesztünk, hogy folyamatos visszajelzést gyűjtünk a termék használhatóságáról a vásárlóidtól és tőled is.

Innovatív megoldást kínálunk

Tech-őrült fiatalok vagyunk, akik tudják, hogyan képesek a legújabb technológiák az ügyfeleidet és a vállalkozásodat szolgálni. Azért dolgozunk, hogy ezt minél több ember számára elérhetővé tegyük.

w

Érthetően beszélünk

Nem az informatikus halandzsánk miatt akarunk profinak tűnni, hanem attól, hogy pontosan azt a színvonalat kapod tőlünk, amit elvársz. Ez pedig csak a folyamatos, tiszta kommunikációval lehetséges.

Amigo Handlist

Kedvenc projektünk során e-kereskedelmi mobilapplikációt fejlesztettünk székelyföldi retail partnerünk, az Amigo számára. A vállalat elhivatott az egyedülálló vásárlói élmény iránt, és új dimenzióba akarta helyezni a hétköznapi bevásárlást. A közösen kidolgozott megoldással a felhasználók otthonról is elintézhetik a bevásárlást, ezen kívül kosarakat menthetnek el, kuponokat használhatnak és nyereményjátékokban is részt vehetnek.

Készítettünk egy táblagép alkalmazást is az Amigo munkatársai számára, hogy mobilissá tegyük a rendelések feldolgozását, hiszen a megrendelt csomagokhoz a raktár különböző pontjairól kell összeszedniük a termékeket.

Ezen kívül készítettünk egy webes adminisztrátori felületet, amivel értesítéseket küldhetnek a felhasználók számára, válaszolhatnak a beérkező üzenetekre, riportokat generálhatnak az applikáció használatáról és szerkeszthetik annak bizonyos elemeit.

Beszéljünk.

Írd le röviden, mit szeretnél megvalósítani, és felvesszük veled a kapcsolatot! 

13 + 15 =

Keress minket!

+40 754 346 056

info@smartitory.ro

Tudor Vladimirescu utca 14, Csíkszereda, Románia

Smartitory

Smart Solutions’ Inventory