Amigo Handlist

Az Amigo nagyot álmodott, és elhozta Székelyföldre a digitális bevásárlás élményét. A felhasználóknak már nem kell a sorok között bolyonganiuk, hogy megtalálják kedvenc termékeiket, a Handlist fejlett keresőrendszerének köszönhetően néhány másodperc alatt megrendelhetik a kosarukat, amit csak el kell venniük a legközelebbi átvevőpontról a munkából hazafelé. A felhasználók nem csak kedvenc termékeiket menthetik el, hanem kész kosarakat is, hogy az ismétlődő rendeléseiken is időt spórolhassanak.

Az applikációt az Amigo marketing csapatával közösen dolgoztuk ki, különösen ügyelve arra, hogy az app minden részlete segítse a felhasználót a vásárlás során, és ösztönözze a vásárlás befejeztére, anélkül, hogy az frusztrációt okozna neki. Az applikáció használatáról gyűjtött adatokat elemezve pedig folyamatosan azon dolgozunk, hogy az élmény még kellemesebb, a kosarak értéke pedig még nagyobb legyen.

Az applikáció indulásakor egy alkalmazáson belüli meghívásos nyereményjátékkal, valamint kuponokkal ösztönöztük a  felhasználókat arra, hogy letöltsék, és használják az alkalmazást. A kampánynak köszönhetően az appot egyetlen városból több mint 1000 felhasználó töltötte le az első héten, akik azóta is aktívan használják a Handlistet.

A projekt során fejlesztettünk egy webes CMS rendszert, amin keresztül a marketinges csapat push értesítéseket küldhet a felhasználóknak, megválaszolhatja a beérkező üzeneteket, promóciókat és kuponokat küldhet a felhasználóknak, valamint szerkesztheti a termékeket is. Azért, hogy a rendelések feldolgozása gördülékenyen menjen, az üzletekben dolgozó amigos kollégáknak készítettünk egy tabletre optimalizált alkalmazást, amivel folyamatosan nyomon követhetik a beérkező rendeléseket, és komplikáció esetén felvehetik a felhasználókkal a kapcsolatot.

Használt technológiák:

React Native, Expo, React JS, Firebase, Java, PostgreSQL

 

Elérhető:

App Store: https://apple.co/2ye7vy4

Play Store: https://bit.ly/2wDNLUp 

Mit tanultunk a projekből?

Azt követően, hogy elkezdtünk anonim adatokat gyűjteni arról, hogy a felhasználók hogyan használják a Handlistet világossá vált számunkra, hogy az azelőtti ötleteinkkel csak a sötétben tapogatóztunk. Az adatokat elemezve egyértelművé váltak mindenki számára az alkalmazás gyengepontjai, és azok a fejlesztési irányok, amelyekkel még jobbá tehetjük a Handlist élményt.

Contact Us

13 + 11 =